lauantai 16. maaliskuuta 2013

Lenkkimakkara uutuus


Paikallisessa marketissa oli tänään monia maistiaisia ja aina pitää uutuuksia maistaa. Sain maistaa ja myös ostin minulle uutta Juustosydän makkaraa. Hyvältä se maistuikin vaikka lihaa ja lihaan verrattavia valmistusaineita on 48 % ja tuotteen lihapitoisuus vain 31 %.

Jos itselle tekisin käyttäisin lihaa reilummin. Tuntuu myös vähän kummalliselta, kun makkaran sisään on tuommoinen vuotava sulatejuusto pumpattu. En silti pode muutosvastarintaa ja saatan tuollaisen paketin ostaa toisellakin kerralla. Tuleeko kohta myös kauppohin sellaisia lenkkimakkara uutuuksia, joissa on sinappikin sisään laitettuna? Voihan sinne laittaa muitakin juustoja ja majoneeseja.

Pidän kuitenkin parempana vanhaa konstia ja ehkä sittenkin mieluummin ostan makkaran ja sinapin ja juuston eri paketissa, pientä hämmennystä koki vaimokin, kun uutuutta kotona maistelimme.

1 kommentti:

  1. Ei tuo ehkä ihan esteettisin näky oo, ihan kun sillä olisi paha nuha! Maku tietty tärkein!

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista